Followers

Tuesday, 21 February 2012

Terharu

Assalamualaikum


Maafkan ida kerana mengambil gambar tanpa kebenaran kak marya yew. Tak ada niat buruk di hati cuma ingin bagi tahu pada semua hati ini sungguh terharu bila tengah bersekang mata menghadiahkan diri online fb dan berblog kerana report latihan industri hari ini ada hasilnya. 

Mata memandang ke arah followers yang ke 50 pada mulanya eh macam kenal je followers nie macam rupa kak marya eh biar betul nie ke aku bermimpi di malam hari kata hati aku. Terus klik kt gambar itu dan ternyata lah kak marya hana. Ida terus tersengih-sengih dan nekad nak buat entry untuk menyatakan rasa terima kasih yang tak terhingga dan terharu ida kerana kak marya hana sudi datang dan follow blog yang baru nak bertapak ini =).

Terima kasih lagi sekali, ikhlas ida katakan ida sangat terharu kak marya. Jujur ida suka sangat cara penulisan kak marya dan penulisan kak marya juga dapat memberikan banyak manfaat kepada ida.

Terima kasih yew. Rasa nak melompat kegembiraan =).

Members (50)
Already a member? Sign in

Assalamualaikum. 

Terima kasih kerana sudi baca. Silalah tinggal komen sekali.

4 comments:

Diyana Norman said...

hehe marya hanna mmg sempoiiii

Ida Roslan said...

Diyana Norman: yup2 sokong sangat2 =).

Marya Hana said...

terima kasih banyak2 ida roslan (:

happy blogging. chayok2, eh? tiba tiba !

Ida Roslan said...

marya hana: sama2 kak marya =). trima ksh juga kerna bg dorongan kat ida =).